Problemer med bredbånd / tv signal fra Fibia.

Enkelte medlemmer har oplevet problemer med bredbåndet/tv signalet fra Fibia. Problemerne består i udfald og/eller dårlige hastigheder som slet ikke lever op til det lovede. Hvis du har problemer med bredbåndet eller tv signalet fra Fibia, er det en god ide først at tjekke driftstatus på Fibias hjemmeside: http://www.fibia.dk/privat/kundeservice/kundecenter/driftsinfo/  (det kan selvfølgelig være svært, hvis der ikke er forbindelse…).

Hvis driften ser ud til at være Ok, kan du kontakte Fibia på tlf. 7873 2254 (hverdage kl. 08.00 – 21.00,  weekend/helligdage kl. 10.00 – 16.00) eller vha. denne formular: http://www.fibia.dk/privat/kundeservice/kundecenter/kontakt-os/kontakt-sjaelland-teknisk-support/

Grundejerforeningen har ikke noget med disse klager at gøre – det er en sag mellem forbrugeren (dig)  og leverandøren (Fibia). Men vi vil alligevel gerne høre om problemerne, for hvis der viser sig at være nogle generelle problemer, står vi naturligvis stærkere i en fælles klage, end hvis alle klager enkeltvis. Så hvis du klager til Fibia, er du velkommen til at sende en mail til enten næstformand Christian von der Recke: naestformand@strandgaardens.dk eller sekretær Kaj Sørensen: sekretaeren@strandgaardens.dk, så vil vi samle sammen og vurdere om – og i givet fald hvornår – vi føler det er passende med en fælles klage.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.