Hjertestarter

Efter beslutning fra generalforsamlingen 2019, har vi nu anskaffet en hjertestarter.

Som det ses på billedet nedenfor, er den inde i et grønt kabinet, som beskytter den mod vind og vejr:

Hjertestarteren er monteret på bagsiden af skraldespandsskjulet ved indkørslen til Strandgården, Sandbakken 8. Så når man kører ind i udstykningen og fortsætter ligeud ned af Sandbakken, vil man altså ikke se hjertestarteren direkte. Vi har derfor monteret et skilt på forsiden af skraldespandsskjulet – ud mod vejen – som viser, at her er der en hjertestarter:

Der er monteret signalgivning ved åbning af kabinettet. Det er et meget spinkelt lydsignal, men vi kunne lige så godt aktivere det, når det nu medfølger. Men lad derfor være med at åbne kabinettet af nysgerrighed. Kabinettet er i øvrigt opvarmet om vinteren, så hjertestarteren opbevares frostfrit – endnu en grund til ikke at åbne kabinettet.

Stedet er markeret med et hjerte på nedenstående kort:

Selv om vi håber, at den aldrig kommer i anvendelse, anbefaler vi, at I går forbi og tjekker præcis hvor den er og lige læser brugsanvisningen, når I alligevel er ude at gå en tur i vores smukke udstykning.

Brugsanvisningen hænger ved siden af kabinettet og er monteret således, at den nemt kan tages af og medbringes, hvis uheldet skulle være ude. Brugsanvisningen kan også findes her:

http://files.zite3.com/data/files/263/991/0/Brugervejledning%20til%20HJERTESTARTER.pdf.

Hvis I opdager, at der er noget i vejen med hjertestarteren eller har spørgsmål til noget omkring den, er I velkomne til at kontakte bestyrelsen – se kontaktinformationer på hjemmesiden.

Vi har i øvrigt tegnet en servicekontrakt med Falck, så vi løbende får den vedligeholdt og sikrer, at den til enhver tid er funktionsdygtig.

Hjertestarteren vil blive registreret på diverse hjemmesider med oversigt over tilgængelige hjertestartere, så den kan komme til gavn for andre i nød.  Desværre er en del hjertestartere låst inde udenfor alm. åbningstider de steder de hænger, og så hjælper det hele jo ikke så meget.