Afhentning af grenaffald 2021

Grenaffald afhentes i uge 46 (fra den 15. november 2021). Se brev fra træbeskæringsudvalget: http://www.strandgaardens.dk/traebeskaering-efteraar-2021/

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Generalforsamling 2021, referat

Referat fra generalforsamlingen 2020/2021 er nu tilføjet under punktet Generalforsamlinger. Se også her: Referat af generalforsamlingen 2020/2021

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Indbrud i naboudstykningen

Der er desværre sket en række indbrud i vores naboudstykning, hvor der primært er stjålet design møbler. Vi håber ikke, at der er sket noget i vores udstykning – vi har i hvert fald ikke hørt om det i bestyrelsen.

Men, vi bør derfor være ekstra på vagt, når vi opholder os i området, og hvis du ser noget mistænkeligt, bedes du kontakte politiet via 114/112 eller politi.dk.

Politiet har forstærket indsatsen overfor indbrud med specielle task forces og bestyrelsen er i direkte kontakt med en politiassistent, der arbejder med sagerne. De hører meget gerne fra jer.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Grundejerforeningens første 10 år

Kaj Sørensen, Ringbakken 21, har skrevet den spændende historie om de første 10 år af grundejerforeningens liv skrevet på baggrund af de arkivalier, vi har liggende.

Det var på mange måder nogle hektiske år med anlæg af veje, elektricitet, vand, mv., så bestyrelsesmedlemmerne må have haft virkelig travlt – ud over, at de formodentlig selv har haft travlt med at få bygget deres egne huse.

Læs den spændende historie her: Strandgaardens Grundejerforenings historie: De første 10 år

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Hjertestarter

Vi har anskaffet en hjertestarter som er sat op ved indkørslen til Strandgården, Sandbakken 8. Se detaljer her: http://www.strandgaardens.dk/wp-content/uploads/2020/11/Hjertestarter.pdf

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Afhentning af grenaffald 2020

Grenaffald afhentes i uge 46 (fra den 9. november 2020). Se brev fra træbeskæringsudvalget: http://www.strandgaardens.dk/wp-content/uploads/2020/09/Traebeskaering-efteraar-2020.pdf

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Krønike om Veddinge og Veddinge Bakker

Niels Jørgen Thøgersen, Sandbakken 2, har skrevet en absolut læseværdig krønike om Veddinge og Veddinge Bakker. Link til krøniken findes nederst på siden under punktet “Om Veddinge Bakker”.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Forslag til beplantning

Vi har fået udarbejdet en oversigt over planter som passer godt til området. Dels fordi de ikke vokser højere end de må i henhold til deklarationen, så man slipper for at beskære dem hvert år, dels er de nøjsomme og kan tåle den salte luft fra havet, og så er det ikke mindst planter, som rådyrene ikke er så vilde med. Man burde således kunne have den nogenlunde for sig selv i modsætning til mange andre plantearter.

Se mere her

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Generalforsamling 2019

Grundejerforeningens 56. ordinære generalforsamling vil foregå
søndag den 23. juni 2019 – kl. 10.00
i Asnæs Forsamlingshus, Esterhøjvej 26, 4550 Asnæs

Indbydelse med endelig dagsorden vil blive mailet til medlemmerne ca. 1. juni 2019

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Afhentning af grenaffald

Kære medlem

Afhentning af grenaffald/haveaffald for foreningens regning vil finde sted fra starten af uge 45 (fra 5. november).

Søndag den 4. november er sidste dag du kan lægge grene og klip ud.

Grenaffaldet/haveaffaldet skal placeres, så det kan ses fra vejen og kan fjernes med en grab på lastbil, og uden at det generer færden på vejen.

Trærødder og andet affald (metal, plastic, havemøbler, mv.) må IKKE lægges ud da det ødelægger flismaskinen hos de der kører tingene væk.

Grenaffald og andet haveaffald må ikke være i sække.

Så det er nu, du har chancen for at foretage en kraftig beskæring til glæde for dine naboer og dig selv uden at bekymre dig om, hvordan du får fjernet grenaffaldet.

Udnyt håndværkerfradraget. Træfældning giver IKKE håndværkerfradrag. Almindeligt havearbejde og –beskæring giver fradrag, men altså ikke hvis man beskærer helt ved roden.

Se evt.: https://www.skat.dk/skat.aspx?oid=2234759&ik_navn=transport

Derudover er der alt for mange, der har beplantning, der bør beskæres langs vejene (se: http://www.strandgaardens.dk/wp-content/uploads/2016/05/Retnngslinjer-for-beplantning-langs-vejene-Orginal.pdf) og langs stien fra Strandgårdsvej til stranden, så kommunen kan komme til at vedligeholde stien.

Bestyrelsen skal derudover opfordre medlemmerne til at rense vejrabatterne, således at græsset ikke gror ud over asfalten og beskadiger denne. 

Vores asfalt skulle gerne holde i mange år endnu. I grelle tilfælde af misligholdelse, vil grundejeren i henhold til retningslinjerne for beplantning blive holdt ansvarlig overfor skader på asfalten udenfor egen grund.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar