Fibernet

Udstykningen er en af de stadig relativt få sommerhusudstykninger i Danmark, som har fibernet. Det er vi stolte af. Det er et væsentligt aktiv for alle i udstykningen og bevirker, at udstykningen også på dette område er speciel og endnu mere attraktiv. Både for os selv og for fremtidige ejere.

Fibernettet blev en realitet i efteråret 2016, og rigtig mange grundejere har allerede tilmeldt sig, og er glade for det.

Interesseret i bredbånd?

Er du en af dem, som ikke har fibernet endnu, men som godt kunne tænke dig det, skal du tage kontakt til vores internetudbyder, Fibia, på telefon 70 29 24 44 eller via hjemmesiden: www.fibia.dk.

Problemer med nettet / tv-signalet

Grundejerforeningen har ikke noget med fibernettet at gøre – det er en relation direkte mellem dig som slutbruger og Fibia. Det er derfor også Fibia du skal kontakte, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller problemer.

Har du problemer med forbindelsen, vil vi anbefale, at du i første omgang tjekker driftsstatus via hjemmesiden: http://www.fibia.dk/privat/kundeservice/kundecenter/driftsinfo/. Det kan du naturligvis kun gøre, hvis du har en anden forbindelse – f.eks. ved hjælp af en smartphone.

Du kan også ringe til Fibias telefonsupport: 70 29 24 44 – dog kun indenfor deres åbningstider som pr. november 2017 er: Hverdage kl. 8.00 – 21.00 og weekend/helligdage kl. 10.00 – 16.00.

Grundejerforeningen har som før nævnt ikke noget med fibernettet at gøre, så det hjælper ikke at ringe eller skrive til nogle bestyrelsesmedlemmer. Men vi vil alligevel gerne høre om problemer, for hvis der viser sig at være nogle generelle problemer, står vi naturligvis stærkere i en fælles klage, end hvis alle klager enkeltvis. Så hvis du klager til Fibia, er du velkommen til at sende en mail til enten næstformand Christian von der Recke: naestformand@strandgaardens.dk eller sekretær Kaj Sørensen: sekretaeren@strandgaardens.dk, så vil vi samle sammen og vurdere om – og i givet fald hvornår – vi føler, det er passende med en fælles klage.

Relevante links

Du kan finde mere information om Fibia her: http://www.fibia.dk

Du kan finde mere information om Waoo og deres produkter her: http://www.waoo.dk

Link: Brochure Fibia/Waoo

Link til FAQ vedr. fibernettet på foreningens hjemmeside:

http://www.strandgaardens.dk/faq-spoergsmaal-og-svar/

Hvis du har spørgsmål til fibernettet, er du velkommen til at skrive til næstformand Christian von der Recke på mailadressen: naestformand@strandgaardens.dk.

Vi vil forsøge at besvare spørgsmål så hurtigt og konkret som muligt. Generelle spørgsmål/svar vil fremgå af punktet: http://www.strandgaardens.dk/faq-spoergsmaal-og-svar/ , og vi opfordrer til at tjekke her, før du mailer spørgsmål til Christian.