Indsamling grenaffald 2017

Kære medlem.

Afhentning af grenaffald/haveaffald for foreningens regning vil finde sted fra starten af uge 45 (fra 6. november). 5. november er sidste dag du kan lægge grene og klip ud. Trærødder og metalskrammel må IKKE lægges ud da det ødelægger flismaskinen hos de der kører tingene væk.

Så det er nu, du har chancen for at foretage en kraftig beskæring til glæde for din nabo og dig selv uden at bekymre dig om, hvordan du får fjernet grenaffaldet.

Udnyt håndværkerfradraget.

Træfældning giver IKKE håndværkerfradrag. Almindeligt havearbejde og –beskæring giver fradrag, men altså ikke hvis man beskærer helt ved roden. Der er ikke nogen logik i det, sådan er det bare.

Har du meget der skal beskæres, så er der endnu i år mulighed for at udnytte håndværkerfradraget, såfremt du anvender en momsregistreret gartner/entreprenør. Se evt. SKAT’s hjemmeside http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1947018&vId=0#

Har du svært ved selv at foretage beskæringen/fældningen, så kan du evt. få et tilbud fra Kim Pedersen, Gundestrup Haveservice tlf. 23 26 02 10 eller fra Thorsens-Service tlf. 21 25 00 58.

Flemming fra Thorsens-Service tilbyder at lægge/fælde de store træer vi ikke selv tør binde an med. Træet bliver lagt ned  så man selv skal skære op og lægge grene ud til vejen samt skære stammen op. Pris pr. træ afhænger af størrelse og antal og aftales direkte med Flemming. Flemming havde selvfølgelig forestillet sig, at der er flere der vil benytte tilbuddet, så han kan planlægge en fornuftig tilgang til opgaven.

Man tager selv kontakt, aftaler og afregner med Kim eller Flemming.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.