Hjertestarter

Efter beslutning fra generalforsamlingen 2019, har vi nu anskaffet en hjertestarter.

Som det ses på billedet nedenfor, er den inden i en grøn kasse som beskytter den mod vind og vejr:

Hjertestarteren er stillet op ud for transformerhuset som befinder sig på Grusbakken mellem nr. 15 og nr. 17. Stedet er markeret med et hjerte på nedenstående kort:

Selv om vi håber, at den aldrig kommer I anvendelse, anbefaler vi, at I lige går forbi og tjekker præcis hvor den står, hvordan man åbner den og lige læser brugsanvisningen, når I alligevel er ude at gå en tur i vores smukke udstykning.

Brugsanvisningen hænger nedenfor den grønne kasse og er monteret således, at den nemt kan tages af stativet og medbringes, hvis uheldet skulle være ude. Brugsanvisningen kan også findes her:

http://files.zite3.com/data/files/263/991/0/Brugervejledning%20til%20HJERTESTARTER.pdf.

Hvis I opdager, at der er noget i vejen med hjertestarteren eller har spørgsmål til noget omkring den, er I velkomne til at kontakte bestyrelsen – se kontaktinformationer på hjemmesiden.

Vi har i øvrigt tegnet en servicekontrakt med Falck, så vi løbende får den vedligeholdt og sikrer, at den til enhver tid er funktionsdygtig.

Hjertestarteren vil blive registreret på diverse hjemmesider med oversigt over tilgængelige hjertestartere, så den kan komme til gavn for andre i nød.  Desværre er en del hjertestartere låst inde udenfor alm. åbningstider de steder de hænger, og så hjælper det hele jo ikke så meget.