Glatte veje

Her om vinteren oplever vi desværre regelmæssigt, at gæster til udstykningen ikke har den fornødne respekt for de stejle veje. Specielt er den nederste del af Skelbakken et problem, og flere biler er havereret alene indenfor de seneste få år.

Det er ikke så mærkeligt at der er problemer, i og med, at det er Sjællands stejleste vej. Faktisk kan den være problematisk bare når den er våd. Der behøver ikke engang være sne og/eller is på vejen for at vejen er glat.

Bestyrelsen opfordrer til at alle, som får gæster (inkl. håndværkere, hjemmehjælpere, mv.) om at informere gæsterne om at vejene (og specielt nederst på Skelbakken) kan være meget glatte – selv hvis de bare er våde.

Bestyrelsen har på baggrund af den seneste sag (januar 2024), besluttet at opstille 2 nye advarselsskilte om stejle og glatte veje på passende steder (i skrivende stund er det endnu ikke afklaret hvor).

Vi gør i parantes bemærket, at det ikke er lovpligtigt at rydde sne/is i sommerhusområder. Iht. Vejloven kan Kommunen og Politiet pålægge en grundejer/grundejerforening at gøre det, men det er ikke sket i vores område.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.