Badebro

Igennem tiden er der adskillige gange udtrykt ønske om at få etableret en badebro fra mange sider. Ønsket har være oppe at vende igen indenfor de seneste få år, og vi har derfor besluttet at undersøge, om der dels er en general opbakning til det i grundejerforeningen og dels, om det overhovedet er noget, vi kan få lov til at opføre fra myndighedernes side.

For at starte et sted, kontaktede vi Odsherred Kommune for at høre, hvordan de forholder sig til en badebro. Det viste sig, at der faktisk ligger en godkendelse fra år 2000 af en badebro mellem Skelbakken 35 og 37. Godkendelsen gælder ikke mere, men hvis vi vil anlægge den samme sted, vil det som udgangspunkt være nemmere at få en ny godkendelse.

Næste opgave var at få et prisoverslag til, hvad sådan en bro kan koste. Vores udgangspunkt er, at den skal starte et sted ca. midt på stranden (vi får ikke lov til at lave den helt op til græsarealet pga. fremkommelighed på stranden), og så ud til, hvor der normalt er sandbund. Den skal være relativ smal og laves, så den ikke er egnet til, at man f.eks. kan anløbe den med en båd. Et løseligt bud på en sådan bro, ligger i omegnen af 170.000 – 200.000 kr.

Planen herfra er, at broen kommer på som et punkt på dagsordenen til generalforsamlingen 2023, og så arbejder vi videre ud fra, hvad der bliver besluttet der.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.