Afhentning af grenaffald

Kære medlem

Afhentning af grenaffald/haveaffald for foreningens regning vil finde sted fra starten af uge 45 (fra 5. november).

Søndag den 4. november er sidste dag du kan lægge grene og klip ud.

Grenaffaldet/haveaffaldet skal placeres, så det kan ses fra vejen og kan fjernes med en grab på lastbil, og uden at det generer færden på vejen.

Trærødder og andet affald (metal, plastic, havemøbler, mv.) må IKKE lægges ud da det ødelægger flismaskinen hos de der kører tingene væk.

Grenaffald og andet haveaffald må ikke være i sække.

Så det er nu, du har chancen for at foretage en kraftig beskæring til glæde for dine naboer og dig selv uden at bekymre dig om, hvordan du får fjernet grenaffaldet.

Udnyt håndværkerfradraget. Træfældning giver IKKE håndværkerfradrag. Almindeligt havearbejde og –beskæring giver fradrag, men altså ikke hvis man beskærer helt ved roden.

Se evt.: https://www.skat.dk/skat.aspx?oid=2234759&ik_navn=transport

Derudover er der alt for mange, der har beplantning, der bør beskæres langs vejene (se: http://www.strandgaardens.dk/wp-content/uploads/2016/05/Retnngslinjer-for-beplantning-langs-vejene-Orginal.pdf) og langs stien fra Strandgårdsvej til stranden, så kommunen kan komme til at vedligeholde stien.

Bestyrelsen skal derudover opfordre medlemmerne til at rense vejrabatterne, således at græsset ikke gror ud over asfalten og beskadiger denne. 

Vores asfalt skulle gerne holde i mange år endnu. I grelle tilfælde af misligholdelse, vil grundejeren i henhold til retningslinjerne for beplantning blive holdt ansvarlig overfor skader på asfalten udenfor egen grund.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.